loading...

آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

بازدید : 5
چهارشنبه 16 بهمن 1403 زمان : 8:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم جهت تهیه دسربا زرد آلو:

2 عدد تخم مرغ بزرگ جدا شده
2 قوطی کمپوت زردآلو (از زرد آلو تازه هم می‌توانید استفاده کنید)
1/4 فنجان کره، مکعبی
1/2 فنجان شکر قهوه‌‌‌ای بسته بندی شده
2/3 فنجان آرد کیک
3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
شکر 2/3 پیمانه

طرز تهیه دسر زرد آلو
طرز تهیه دسرزرد آلو:
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه کوچک قرار دهید؛ بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. زردآلو را با 3 قاشق غذاخوری شربت آبکش کنید (باقی مانده شربت را دور بریزید). کنار گذاشتن
کره را در 9 اینچ قرار دهید. ظرف پخت مربعی شکل 3-4 دقیقه یا تا زمانی که کره ذوب شود در فر قرار دهید. با دقت بچرخانید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. با شکر قهوه‌‌‌ای بپاشید. نصف‌های زردآلو را در یک لایه روی شکر قهوه‌ای بچینید.
در یک کاسه کوچک آرد، بکینگ پودر و نمک را با همزن برقی بزنید. در یک کاسه بزرگ، زرده‌های تخم مرغ را بزنید تا کمی‌غلیظ شود. شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. در شربت زردآلو رزرو شده بکوبید. مخلوط آرد را بریزید.
با همزن‌های تمیز، سفیده‌ها را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا قله‌های سفت شکل بگیرد. به صورت خمیر بریزید. با قاشق روی زردآلو بریزید. 35-40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. قبل از اینکه در بشقاب سرو برگردانید، 10 دقیقه خنک کنید. گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
1 عدد: 272 کالری، 6 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع شده)، 55 میلی گرم کلسترول، 162 میلی گرم سدیم، 53 گرم کربوهیدرات (44 گرم قند، 1 گرم فیبر)، 3 گرم پروتئین.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 10
  • بازدید کننده دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 35
  • بازدید ماه : 599
  • بازدید سال : 1617
  • بازدید کلی : 95395
  • کدهای اختصاصی