loading...

آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

بازدید : 479
پنجشنبه 21 اسفند 1398 زمان : 10:37

دسر سه رنگ انار:
2 فنجان (473 میلی لیتر) خامه سنگین
2 فنجان (250 گرم) قند شیرینی پزی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
12 اونس (340 گرم) پنیر خامه‌‌‌ای (یا 8oz معمولی ؛ مرحله 3 را ببینید)
پودر توت فرنگی ژلو 4 اونس (113 گرم)
3/4 فنجان (177 میلی لیتر) آب جوش
آب انار سرد 3/4 فنجان (177 میلی لیتر)
1 فنجان دانه انار
برای لایه برتر Jello:
پودر توت فرنگی ژلو 6 اونس (170 گرم)
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب جوش
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب انار سرد
دانه‌های انار اضافی ، برای جوشانده

طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره برای عید نوروز
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 399
  • بازدید کننده امروز : 385
  • باردید دیروز : 190
  • بازدید کننده دیروز : 191
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2604
  • بازدید ماه : 10154
  • بازدید سال : 23824
  • بازدید کلی : 55069
  • کدهای اختصاصی