عناصر
1 پیاز زرد (0.32 دلار)
2 سیر میخک (0.16 دلار)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (0.32 دلار)
هویج 1/2 پوند (حدود 4) (0.45 دلار)
1 28oz. گوجه فرنگی قابلمه (1.59 دلار)
1 فنجان جو مروارید (0.89 $)
1/2 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده (0.05 دلار)
1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک (0.05 دلار)
فلفل سیاه خرد شده (0.05 $)
6 فنجان آبگوشت (0.78 دلار)
1 سیب زمینی روسی (حدود 3/4 پوند) (1.22 دلار)
1 لیوان لوبیا سبز یخ زده (0.271 دلار)
1/2 فنجان ذرت منجمد (0.10 دلار)
1/2 لیوان نخود فرنگی منجمد (0.19 دلار)
1 قاشق غذاخوری آب لیمو (0.03 $)
1 جعفری تازه جعفری (گاروی اختیاری) (0.20 دلار)
دستورالعملها
پیاز را تفت دهید و سیر را رنده کنید. پیاز ، سیر و روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ سوپ اضافه کرده و روی حرارت متوسط و به مدت حدود 5 دقیقه قرار دهید یا اینکه تا پیاز نرم و شفاف شود.
در ضمن هویجها را پوست گرفته و تفت دهید. پس از نرم شدن پیازها ، هویجها را در قابلمه سوپ به همراه گوجه فرنگیهای کنسرو شده (با آب میوه) ، جو ، ریحان ، پونه کوهی ، مقداری فلفل تازه ترک خورده ، و مایع سبزیجات اضافه کنید.
محتویات گلدان را برای ترکیب هم بزنید ، یک درب را در بالا قرار دهید ، گرما را تا متوسط متوسط روشن کنید و آبگوشت را تا جوش بیاورید. پس از جوشاندن ، گرما را به میزان متوسط روشن کنید و بگذارید سوپ بجوش بیاید ، با درب آن در محل ، گاهی به مدت 30 دقیقه هم بزنید.
در حالی که سوپ صاف میشود ، سیب زمینی را درون مکعبهای 1/2 اینچی خرد کرده و تفت میدهیم. بعد از اینکه سوپ مخلوط شد و جو اکثراً لطیف است ، سیب زمینیهای خرد شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بیشتر بجوش بیاورید یا فقط تا زمانی که سیب زمینیها لطافت پیدا کنند.
هنگامیکه سیب زمینیها حساس شدند ، لوبیا سبز منجمد ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود و از طریق حرارت (حدود 5 دقیقه در سوپ خاموش) قرار دهید.
در آخر ، آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. سوپ را مزه دار کنید و نمک یا فلفل دلخواه خود را تنظیم کنید. در صورت دلخواه گرم ، با جعفری خرد شده خرد شده را در بالا به عنوان یک گارنن ، سرو کنید.
بازدید : 1291
جمعه 1 خرداد 1399 زمان : 18:23