loading...

آشپزی آسان با سحرناز

مواد ذرت مکزیکی:نمک درشت 4 فنجان ذرت دانه شده (بلال دانه شده) 1/4 فنجان سس مایونز 2 فنجان پنیر پیتزای رنده شده آویشن به میزان لازم فلفل هندی به میزان لازم در صو...

بازدید : 519
چهارشنبه 13 اسفند 1398 زمان : 23:47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی آسان با سحرناز

مواد ذرت مکزیکی:

نمک درشت

4 فنجان ذرت دانه شده (بلال دانه شده)

1/4 فنجان سس مایونز

2 فنجان پنیر پیتزای رنده شده


آویشن به میزان لازم

فلفل هندی به میزان لازم

در صورت تمای لمی‌توانید از قارچ خرد شده و کالباس خرد شده نیز استفاده کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی:
مرحله 1
یک قابلمه بزرگ آب شور را به جوش بیاورید تا حرارت زیاد شود. ذرت را اضافه کرده و بپزید تا نرم شود ، حدود 5 دقیقه.

پس از اینکه ذرت‌ها پخته شدند، آن را در یک سبد بریزید تا آب ذرت برود.

گام 2
پس از اینکه ذرت پخته شده نمک، آویشن و فلفل هندی را اضافه نمایید و 5 دقیقه قبل از اینکه ذرت مکزیکی را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید و در پایان قبل از سرو کردن سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 159
  • بازدید کننده امروز : 14
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 315
  • بازدید ماه : 523
  • بازدید سال : 2336
  • بازدید کلی : 96114
  • کدهای اختصاصی